(untitled) (Przegląd Pedagogiczny, 2023)
Recenzja publikacji: Mirosław Sobecki (2021): Tożsamość społeczno-kulturowa młodzieży akademickiej w wymiarze religijnym. Białystok: Wydawnictwo Uniwersytetu w Białymstoku, ss. 245.