(untitled) (Przegląd Pedagogiczny, 2020)
Recenzja publikacji: Krzysztof Maliszewski, Dariusz Stępkowski, Bogusław Śliwerski (2019). Istota, sens i uwarunkowania (wy)kształcenia. Kraków: Oficyna Wydawnicza IMPULS, ss. 206.