(untitled) (Przegląd Pedagogiczny, 2019)
Recenzja publikacji: Izabela Tomala-Kaźmierczak (2015). Radiomaryjny wzorzec demokracji. Analiza treści „Rozmów niedokończonych”, Toruń: Wydawnictwo Adam Marszałek, ss. 433.