(untitled) (Przegląd Pedagogiczny, 2018)
Recenzja publikacji: Małgorzata Orłowska, Jacek J. Błeszyński (2018). Czas wolny w służbie niepełnosprawnych. Wybrane problemy. Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN SA, ss. 181.