(untitled) (Przegląd Pedagogiczny, 2017)
Recenzja publikacji: Krystyna Zabawa, Renata Pater (red.) (2014). Dzieło Janusza Korczaka wobec wyzwań XXI wieku. Specyfika relacji dziecko – dorosły. Kraków: Wydawnictwo WAM.