Joanna Skibska, Anna Borzęcka, Agnieszka Twaróg-Kanus (2020). Kompetencje diagnostyczne i terapeutyczne w percepcji nauczycieli szkół ogólnodostępnych, integracyjnych i specjalnych. Kraków: Oficyna Wydawnicza „Impuls”, ss. 410. (Przegląd Pedagogiczny, 2022)
Recenzja publikacji: Joanna Skibska, Anna Borzęcka, Agnieszka Twaróg-Kanus (2020). Kompetencje diagnostyczne i terapeutyczne w percepcji nauczycieli szkół ogólnodostępnych, integracyjnych i specjalnych. Kraków: Oficyna Wydawnicza „Impuls”, ss. 410.