Anna Babicka-Wirkus (2019): Kultury oporu w szkole. Działania – motywacje – przestrzeń. Warszawa: Wolters Kluwer, ss. 305 (Przegląd Pedagogiczny, 2021)
Recenzja publikacji: Anna Babicka-Wirkus (2019): Kultury oporu w szkole. Działania – motywacje – przestrzeń. Warszawa: Wolters Kluwer, ss. 305.