Małgorzata Orłowska, Jacek Jarosław Błeszyński (2016). Czas wolny jako środowisko życia. Perspektywa pedagogiczna. Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN, ss. 160 (Przegląd Pedagogiczny, 2019)
Recenzja publikacji: Małgorzata Orłowska, Jacek Jarosław Błeszyński (2016). Czas wolny jako środowisko życia. Perspektywa pedagogiczna. Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN, ss. 160.