Ditta Baczała (2016). Kim pan jest, mistrzu? Toruński czworobok pedagogiczny. Kraków: Oficyna Wydawnicza „Impuls”, ss. 141 (Przegląd Pedagogiczny, 2017)
Recenzja publikacji: Ditta Baczała (2016). Kim pan jest, mistrzu? Toruński czworobok pedagogiczny. Kraków: Oficyna Wydawnicza Impuls.