Wanda Woronowicz (2014). Inspiracje edukacji refleksyjnej. Toruń: Wydawnictwo Edukacyjne Akapit. (Przegląd Pedagogiczny, 2016)
Recenzja publikacji: Wanda Woronowicz (2014). Inspiracje edukacji refleksyjnej.