Bogusław Bieszczad (2013). Pedagogika i język. Perspektywa ponowoczesna. Kraków: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, ss. 214 (Przegląd Pedagogiczny, 2014)
Recenzja publikacji: Bogusław Bieszczad (2013). Pedagogika i język. Perspektywa ponowoczesna. Kraków: Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego.