Agnieszka Wilczyńska (red.) / Młodzież na biegunach życia społecznego. Warszawa 2014 (Przegląd Pedagogiczny, 2015)
Recenzja publikacji: Agnieszka Wilczyńska (red.), Młodzież na biegunach życia społecznego.