Maria Dudzikowa, Maria Czerepaniak-Walczak (red.) / Wychowanie. Pojęcia. Procesy. Interdyscyplinarne ujęcie. T. 2 - 4. Gdańsk 2008 (Przegląd Pedagogiczny, 2009)
Recenzja publikacji: Maria Dudzikowa, Maria Czerepaniak-Walczak (red.) / Wychowanie. Pojęcia. Procesy. Interdyscyplinarne ujęcie. T. 2-4.