Wiesława Limont (red.) / Teoria i praktyka edukacji uczniów zdolnych, Kraków 2004 (Przegląd Pedagogiczny, 2007)
Recenzja publikacji: Wiesława Limont (red.), Teoria i praktyka edukacji uczniów zdolnych, Kraków 2004.