(untitled) (Studia i Materiały Informatyki Stosowanej, 2023)
Celem pracy jest ocena, w jakim stopniu obecny rozwój automatyzacji elektrostymulacji języka stanowi podstawę do opracowania nowej grupy rozwiązań klinicznych i technologicznych. Naukowcy i inżynierowie mogą przyczynić się do rozwoju skutecznych, bezpiecznych i szeroko stosowanych technologii elektrostymulacji języka o różnorodnych zastosowaniach w opiece zdrowotnej i produktach konsumenckich.