(untitled) (Studia i Materiały Informatyki Stosowanej, 2025)
W pracy zaprezentowano projekt oraz implementację menedżera haseł, który spełnia standardy end-to-end encryption oraz zero-knowledge encryption, gwarantując wysoki poziom bezpieczeństwa przetwarzanych danych. Aplikacja składa się z trzech komponentów: serwera, interfejsu webowego oraz rozszerzenia do przeglądarki. Do ochrony danych przed atakami wykorzystano algorytmy kryptograficzne PBKDF2 oraz AES.