Uniwersalny sklep internetowy (Studia i Materiały Informatyki Stosowanej, 2025)
Niniejszy artykuł opisuje projekt oraz implementację aplikacji webowej przeznaczonej do obsługi uniwersalnego sklepu internetowego. Aplikacja została opracowana z wykorzystaniem frameworka Django opartego na języku Python, uzupełnionego o dodatkowe biblioteki rozszerzające jego bazowe funkcjonalności. Praca przedstawia szczegółową analizę wymagań oraz oczekiwań, jakie aplikacja miała spełnić, a także omówienie procesu projektowania i implementacji rozwiązania.