System wspomagania wystawiania dokumentów i ewidencji stanów magazynowych (Studia i Materiały Informatyki Stosowanej, 2025)
Niniejszy artykuł opisuje projekt oraz implementację systemu wspomagającego proces wystawiania dokumentów oraz prowadzenia ewidencji stanów magazynowych w przedsiębiorstwie. System został opracowany z wykorzystaniem języka C# dla aplikacji desktopowej oraz języka Java dla aplikacji mobilnej, z wykorzystaniem bazy danych MySQL. Stworzenie systemu miało na celu ułatwienie procesów magazynowych poprzez implementację intuicyjnego interfejsu użytkownika, efektywnej synchronizacji danych i możliwości do rozbudowy w przyszłości.