System do zarządzania relacjami z klientami dla małych przedsiębiorstw (Studia i Materiały Informatyki Stosowanej, 2025)
Celem pracy jest stworzenie systemu do zarządzania relacjami z klientami dla małych przedsiębiorstw, będącego platformą, która pozwoli na usprawnienie relacji pomiędzy klientem a przedsiębiorstwem. Autor w pracy dokonuje przeglądu i analizy funkcjonalności istniejących aplikacji, które również są systemami do zarządzania relacjami z klientami, a także uzasadnia wybór języków programowania i technologii użytych do stworzenia aplikacji. Autor argumentuje również wybór docelowych funkcjonalności i tworzy projekt aplikacji. Pracę kończy wskazanie możliwości dalszego rozwoju aplikacji i wnioski końcowe autora.