Gra sieciowa FPS z użyciem silnika unity (Studia i Materiały Informatyki Stosowanej, 2025)
Niniejsza praca dotyczy opracowania sieciowej gry FPS (First-Person Shooter) przy użyciu środowiska Unity. Praca zawiera szczegółowy opis gry, projekt aplikacji, model bazy danych oraz diagramy interakcji. Omówiono także napotkane problemy podczas tworzenia gry, a także przedstawiono zastosowane technologie i wykorzystane narzędzia.