Aplikacja webowa wspomagająca pracę uczniów z korepetytorami (Studia i Materiały Informatyki Stosowanej, 2026)
W artykule przedstawiono projekt i implementację aplikacji webowej, której głównymi założeniami jest wspomaganie współpracy w relacji uczeń-korepetytor poprzez zautomatyzowanie procesu umawiania się na spotkania oraz znajdowanie uczniów bądź nauczycieli celem podjęcia współpracy.