(untitled) (Szkoła - Zawód - Praca, 2023)
VI Ogólnopolska Konferencja Naukowa Szkoła i nauczyciel. Rozwój nauczyciela i rozwój szkoły połączona z Jubileuszem prof. dr. hab. Stefana M. Kwiatkowskiego, dr. h.c. multi.