(untitled) (Szkoła - Zawód - Praca, 2018)
V Konferencja z cyklu Poznańskie Forum Dyskusyjne Lifelong Learning "Edukacja dorosłych a planowanie karier edukacyjno-zawodowych" Poznań 23-24 października 2018 r.