Recenzja książki Renaty Tomaszewskiej i Ryszarda Gerlacha „Człowiek w organizacji na osi czasu. Od historycznych do prognostycznych kierunków rozwoju” (Szkoła - Zawód - Praca, 2023)
Recenzja książki Renaty Tomaszewskiej i Ryszarda Gerlacha „Człowiek w organizacji na osi czasu. Od historycznych do prognostycznych kierunków rozwoju”, Bydgoszcz 2022.