Zapowiedź międzynarodowej konferencji naukowej pt. Współczesne problemy i wyzwania pedagogów polskich i ukraińskich w warunkach pokoju i wojny (Szkoła - Zawód - Praca, 2024)
Zapowiedź międzynarodowej konferencji naukowej pt. Współczesne problemy i wyzwania pedagogów polskich i ukraińskich w warunkach pokoju i wojny.