Dobrostan. Perspektywa indywidualna i społeczna, pod red. Agaty Matysiak-Błaszczyk i Barbary Jankowiak. Poznań 2024 (Szkoła - Zawód - Praca, 2025)
Recenzja książki Dobrostan. Perspektywa indywidualna i społeczna pod red. Agaty Matysiak-Błaszczyk i Barbary Jankowiak.