„Poradnictwo zawodowe w województwie lubuskim z perspektywy pracowników wybranych instytucji” - projekt realizowany w ramach Partnerstwa lokalnego na rzecz poradnictwa zawodowego (Szkoła - Zawód - Praca, 2017)
W artykule zaprezentowano założenia projektu realizowanego w ramach Partnerstwa lokalnego na rzecz poradnictwa zawodowego. Celem przedsięwzięcia jest opracowanie katalogu zawierającego charakterystykę wybranych instytucji świadczących, w sposób bezpośredni i/lub pośredni, usługi z zakresu poradnictwa/doradztwa zawodowego w województwie lubuskim.