Recenzja książki Waldemara Furmanka „Człowiek w badaniach współczesnej pedagogiki zorientowanej personalistycznie” (Szkoła - Zawód - Praca, 2020)
Recenzja książki Waldemara Furmanka „Człowiek w badaniach współczesnej pedagogiki zorientowanej personalistycznie”, Rzeszów 2019.