Recenzja książki Anny Frąckowiak, Moniki Gromadzkiej, Józefa Półturzyckiego „Samokształcenie w edukacji całożyciowej” (Szkoła - Zawód - Praca, 2020)
Recenzja książki Anny Frąckowiak, Moniki Gromadzkiej, Józefa Półturzyckiego „Samokształcenie w edukacji całożyciowej”.