V Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Pomoc – wsparcie społeczne – poradnictwo. Między teorią a praktyką wspierania jednostki w życiu osobistym, edukacji i pracy" (Szkoła - Zawód - Praca, 2020)
V Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Pomoc – wsparcie społeczne – poradnictwo. Między teorią a praktyką wspierania jednostki w życiu osobistym, edukacji i pracy".