Recenzja książki pod redakcją naukową Stefana M. Kwiatkowskiego i Magdaleny Piorunek „Jednostka, edukacja, organizacja wobec przemian rynku pracy” (Szkoła - Zawód - Praca, 2020)
Recenzja książki pod redakcją naukową Stefana M. Kwiatkowskiego i Magdaleny Piorunek „Jednostka, edukacja, organizacja wobec przemian rynku pracy”, Warszawa 2020.