III Międzynarodowa Konferencja Naukowa "Edukacja wobec wyzwań i zadań współczesności i przyszłości" (Szkoła - Zawód - Praca, 2020)
III Międzynarodowa Konferencja Naukowa "Edukacja wobec wyzwań i zadań współczesności i przyszłości".