Recenzja książki pod redakcją naukową Joanny M. Łukasik, Inetty Nowosad, Mirosława J. Szymańskiego „Szkoła i nauczyciel w obliczu zmian społecznych i edukacyjnych” (Szkoła - Zawód - Praca, 2021)
Recenzja książki pod redakcją naukową Joanny M. Łukasik, Inetty Nowosad, Mirosława J. Szymańskiego „Szkoła i nauczyciel w obliczu zmian społecznych i edukacyjnych”.