Zapowiedź IX Polsko-Ukraińskiego/ Ukraińsko-Polskiego Forum Naukowego "Drogi i bezdroża edukacji w okresie pandemii" (Szkoła - Zawód - Praca, 2021)
Zapowiedź IX Polsko-Ukraińskiego/ Ukraińsko-Polskiego Forum Naukowego "Drogi i bezdroża edukacji w okresie pandemii".