Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Kryzys jako źródło problemów społecznych. Formy pomocy, wsparcia, poradnictwa, pracy socjalnej (Szkoła - Zawód - Praca, 2022)
Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Kryzys jako źródło problemów społecznych. Formy pomocy, wsparcia, poradnictwa, pracy socjalnej.