Recenzja książki Łukasza Brzezińskiego „Coaching w poradnictwie zawodowym dla osób dorosłych” (Szkoła - Zawód - Praca, 2022)
Recenzja książki Łukasza Brzezińskiego „Coaching w poradnictwie zawodowym dla osób dorosłych”.