Martin Klatt, Jørgen Kühl, SSW 1948–2023. Det danske mindretals politiske historie i Slesvig-Holsten, Forskningsafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, Flensborg 2023, ss. 2021. (Tabularium Historiae, 2025)
Recenzja publikacji: Martin Klatt, Jørgen Kühl, SSW 1948–2023. Det danske mindretals politiske historie i Slesvig-Holsten, Forskningsafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, Flensborg 2023.