Skarbnica pamięci historycznej darczyńcom zawdzięczana ‒ kilka słów o wystawie jubileuszowej i obchodach 25-lecia Muzeum Dyplomacji i Uchodźstwa Polskiego Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego, 22 czerwca 2023 roku (Tabularium Historiae, 2025)
Sprawozdanie z wystawy jubileuszowej i obchodów 25-lecia Muzeum Dyplomacji i Uchodźstwa Polskiego Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego.