Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Kobiety w dyplomacji. Wyzwanie czy misja?” w Warszawie i Bydgoszczy 16-17 listopada 2023 roku (Tabularium Historiae, 2025)
Sprawozdanie z konferencji: Kobiety w dyplomacji. Wyzwanie czy misja?